Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας μια 43χρονη καθαρίστρια, η οποία είχε συλληφθεί για κλοπή και παραπέμφθηκε μάλιστα κατηγορούμενη για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Η 43χρονη υπήκοος Αλβανίας είχε συλληφθεί στις 23 Μαρτίου, έπειτα από καταγγελία του 53χρονου Λαρισαίου στο σπίτι του οποίου εργάσθηκε ως οικιακή βοηθός, ενώ σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα του έκλεψε χρυσαφικά όπως και 11 μικρά πετσετάκια αλλά και ένα μαγειρικό σκεύος (μπρίκι).

«Μου έδωσε το δαχτυλίδι, πάρτο είναι δικό σου» τόνισε η 43χρονη στην απολογία της διευκρινίζοντας πως δεν το έκλεψε αλλά ότι της το έδωσε ο 53χρονος όταν το βρήκε κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου «σας έδινε δώρα για να σας δελεάσει με ανήθικο σκοπό;» η 43χρονη τόνισε πως «ήθελε να με καλοπιάσει».

«Ντροπή του που ήρθαμε ως εδώ» πρόσθεσε η 43χρονη, υπογραμμίζοντας ότι «όλα είναι ψέματα, δεν έχω κλέψει τίποτα, αρνούμαι κάθε κατηγορία». «Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η κλοπή» τόνισε η εισαγγελέας της έδρας προτείνοντας την απαλλαγή της κατηγορουμένης, με το δικαστήριο να την κηρύσσει τελικά αθώα, ανατρέποντας το κατηγορητήριο.

B. Kακάρας Ελευθερία