Διακόσια τριάντα (230) δένδρα, φυτεύτηκαν το Σάββατο σε σημεία της  πόλης της Λάρισας , μέσω εθελοντικών δενδροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν από οργανώσεις και φορείς σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων, και ειδικότερα τη Διεύθυνση Πρασίνου.
Ειδικότερα, νωρίς το μεσημέρι, του Σαββάτου και στο ύψος της περιφερειακής οδού, από την ΔΕΥΑΛ μέχρι τον κόμβο της περιφερειακής Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε εθελοντική δενδροφύτευση με τη συμμετοχή των Ενεργών Πολιτών, της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και το ΚΔΑΠ «Happy time».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ «Ασπίδα» πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στην οδό Σανδράκη  με τίτλο ¨Ας δώσουμε μια ανάσα στον πλανήτη μας¨.
Οι δενδροφυτεύσεις πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία 15 υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων.
Παρών και στις δυο δράσεις ήταν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Θεόδωρος Καφφές, ενώ παρέστησαν και οι αντιδήμαρχοι Γ. Αλεξούλης και Ντ. Διαμάντος.
Ο Δήμος Λαρισαίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στις δράσεις δίνοντας θετικά παραδείγματα για την έννοια της προσφοράς και της κοινωνικής συμμετοχής.