Το εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επισκέφθηκε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Φώτης Σερέτης για το Χριστός Ανέστη όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής του ΓΝΛ Βλαχάκης Γρηγόρης. Ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, ευτυχία και δύναμη, συνεχάρη όλο το υγειονομικό προσωπικό, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη και είναι αυτό που σήκωσε και σηκώνει το μεγάλο φορτίο για να μπορούν οι πολίτες να γιορτάζουν το Πάσχα. 

Για να προσθέσει πως «σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού μας η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει υγεία στις ζωές μας και δύναμη στο υγειονομικό προσωπικό για τις δύσκολες αυτές περιστάσεις. Εύχομαι η συνέχιση των εμβολιασμών που με επιτυχία γίνονται και στο ΓΝΛ να φέρει σύντομα στους πολίτες την κανονικότητα που όλοι θέλουμε». 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Σερέτης μαζί με τον κ. Βλαχάκη τσούγκρισαν τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κομνό, τον Δντή του ΤΕΠ κ. Μπαμπαλή, τις τομεάρχες Νοσηλευτικής και όλους τους εφημερεύοντες ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό,  ενώ ευχήθηκε υγεία σε όσους αυτές  τις ημέρες νοσηλεύονται στο ΓΝΛ.