Φέτος, επιτέλους, ξαναμπαίνουμε στον ρυθμό του ποταμού!

Μετά από δύο χρόνια, ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε στο ποτάμι, να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να παίξουμε.

Το φεστιβάλ Πηνειού διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με 50 και πλέον πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, συλλόγους και τις δομές του δήμου μας, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει δράσεις που μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, χορηγούς και εθελοντές.

Περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά πλούσιο και ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με 20 συναυλίες σε τρεις σκηνές με μεγάλα ονόματα, πραγματικά για όλα τα γούστα, από τον Αλκίνοο Ιωανίδη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Φωτεινή Βελεσιώτου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Υπόγεια Ρεύματα, αλλά και τον ράπερ Bloody Hawk, το μυστηριώδες Παιδί Τραύμα, τους Numa Crew από την Ιταλία και τον διεθνούς φήμης dj Guy J από το Ισραήλ, καθώς και παραδοσιακά ακούσματα από το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία, την Εβίτα Θεοδωροπούλου, τον Στάθη Σταμελόπουλο...

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ανοίγει με παρέλαση από την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων, πολλή... φασαρία από Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου Λάρισας, συναυλίες την υπέροχη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον ράπερ Bloody Hawk και τη γλυκιά Εβίτα - Evita and the Val boys”. μια φρέσκια μπάντα με έδρα τη Θεσσαλία, με πολλές εμφανίσεις, σταθερά live αλλά και tour σε όλη την Ελλάδα που παίζει ελληνική pop με στοιχεία funk και disco.

Από την Τρίτη 21 έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου, δίνουμε ραντεβού στοποτάμι, να ξαναβρούμε τον ρυθμό. Το ρυθμό της χαράς, της δημιουργίας, της ζωής!