Αυξάνει μέρα με την ημέρα η κίνηση στο «Πάρκο των Ευχών», που για δεύτερη χρονιά φέτος έχει απογειώσει την εορταστική κίνηση στη Λάρισα. Μικροί και μεγάλοι χαίρονται με τα φώτα, τις βόλτες, τα παιχνίδια και τις συνατήσεις τους με το πνεύμα των... εορτών – των Χριστουγέννων στις αρχές της εβδομάδας, της πρωτοχρονιλάς και των Φώτων τις επόμενες ημέρες.
Ήδη το Πάρκο, που είναι ανοιχτό από τις αρχές Δεκεμβρίου έχουν επισκεφθεί 14.000 μαθητές, 160 σχολείων απ' όλη την Ελλάδα. Τα μαθητικά λεωφορεία από την Αθήνα, τον Πειραιά, την Καλαμάτα, τη Λαμία, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική, την Εύβοια, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιαννιτσά, το Βόλο, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τις Σέρρες, τη Βοιωτία, τη Βέροια και την Πτολεμαϊδα έγιναν φέτος οι καλύτεροι πρεσβευτές και... διαφημιστές του «Πάρκου» ανά την επικράτεια.
Όπως συνέβη και τα Χριστούγεννα έτσι και για το τετραήμερο της Πρωτοχρονιάς οι πληρότητες των ξενοδοχείων της Λάρισας και των γύρω περιοχών είναι αυξημένες και η κίνηση στο κέντρο της πόλης ζωηρή. Διότι δεν είναι μόνο το Πάρκο των Ευχών, που συγκινεί τους επισκέπτες. Είναι συγχρόνως και η αγορά, τα καφέ, τα εστιατόρια και ο γενικότερος τρόπος ζωής στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

voria.gr