Δεν διαφοροποιήθηκε, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός νοσηλευόμενων από COVID-19 στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αντίθετα παρουσιάζει μία αξιοσημείωτη σταθερότητα.

Πιο αναλυτικά όπως κατέγραψε το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net, στο τέλος του Αυγούστου είχαμε 7 άτομα που νοσηλεύονταν στις ειδικές κλίνες για τον ιό, ενώ την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου είχαμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό.

Στο ενδιάμεσο διάστημα υπήρξαν αυξομειώσεις αλλά όχι σε βαθμό που να προκαλέσει την οποιαδήποτε πίεση και χωρίς να "ξεφύγει" από τον  αριθμό που καταγράψαμε.

Θυμίζουμε ότι  καθημερινά στο νομό μας υπάρχουν κρούσματα και κάποιες μέρες και σε διψήφιο αριθμό, αλλά αυτό δεν αντανακλά σε αύξηση νοσηλειών, γεγονός που είναι και σημαντικό και ευχάριστο.

Οι εμβολιασμοί

Εν τω μεταξύ στο εμβολιαστικό μέτωπο, μέχρι και  την Δευτέρα  6 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί στο νομό μας 114.461. Από αυτούς  οι 56.724 είναι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί και οι 60.133 πρώτες δόσεις

Πριν από επτά ημέρες ο αριθμός των τσιμπημάτων ήταν 113.256, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα σε μία εβδομάδα έγιναν 1.205 εμβολιασμοί. Αυτό δείχνει συνέχεια της μείωσης, καθώς το προηγούμενο επταήμερο πραγματοποιήθηκαν 1.378 και το αμέσως προγενέστερο αυτού 1.454.

Π.Κ. karditsaLive.Net