Ο Σεπτέμβριος, παρότι απομένουν 13 μέρες για την ολοκλήρωσή του, φαίνεται ότι θα είναι ο μήνας που θα παραδοθεί το νέο Κλειστό Γυμναστήριο στην Καρδίτσα.
Αυτό σημαίνει πως, αν όλα πάνε καλά και με την αδειοδότηση για την τέλεση αγώνων από τους αρμόδιους φορείς, ο ΑΣΚ θα δώσει σε αυτό το παιχνίδι της πρεμιέρας στο φετινό πρωτάθλημα.
Το KarditsaLive.Net επισκέφθηκε σήμερα το κλειστό και μιλήσαμε με τον επικεφαλής του έργου κ. Δημοσιάρη, ο οποίος μας ενημέρωσε πως έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες που προέβλεπε η σύμβαση και τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο των δοκιμών των στοιχείων εκείνων που απαιτούν την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.
Να θυμίσουμε εδώ πως η σύνδεση του κλειστού με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος ήταν ένα από τα θέματα που καθυστερούσαν την ολοκλήρωση του έργου, καθώς απαιτούνταν δοκιμές τουλάχιστον ενός μήνα για να διαπιστωθεί ότι όλα λειτουργούν κανονικά. Η σύνδεση έγινε, τελικά, στις αρχές Αυγούστου και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των δοκιμών.
Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου με την διαμόρφωση των εισόδων αλλά και την κατασκευή δυο εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ και απομένει η πλήρης διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου που είναι το επόμενο ζητούμενο.
Με βάση τις θετικές εξελίξεις που ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος για έγκριση της συμπληρωματικής σύμβασης, ρωτήσαμε τον κ. Δημοσιάρη τι μέλλει γενέσθαι, καθώς η εταιρεία που εκπροσωπεί θα αναλάβει και αυτό το έργο.
Μας ανέφερε, λοιπόν, πως από την στιγμή που θα επισημοποιηθεί η έγκριση της  συμπληρωματικής σύμβασης και πέσουν οι υπογραφές, θα απαιτηθούν περίπου 8 μήνες για να είναι έτοιμος και ο περιβάλλοντας χώρος.

KarditsaLive.Net