Η λίμνη Νικολάου Πλαστήρα παραμένει και δικαιολογημένα, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς και αυτό αποδεικνύεται και αυτή την εορταστική περίοδο.
Όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής κ. Αντώνης Κρομμύδας, για το τετραήμερο μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα η πληρότητα αγγίζει το 90%.
Είναι όμως πολύ πιθανό να φθάσει και σε υψηλότερο ποσοστό, αφού και την τελευταία στιγμή υπάρχει ζήτηση, με κόσμο να έρχεται απ’ όλες τις γωνιές της χώρας για να βιώσει τα ήθη και έθιμα της περιοχής μας αλλά και να απολαύσει το μαγευτικό Ανοιξιάτικο τοπίο στην περιοχή της λίμνης.
Ανάλογη ζήτηση υπάρχει και για μετά την Δευτέρα του Πάσχα καθώς μεσολαβεί και η Πρωτομαγιά την προσεχή Τετάρτη. Σύμφωνα με τον κ. Κρομμύδα τα ποσοστά πληρότητας για την επόμενη εβδομάδα είναι πιο χαμηλά, αλλά με βάση την κίνηση που υπάρχει θα φθάσουν και τότε σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Οι τιμές σε ξενοδοχεία και καταλύματα είναι προσιτές παρά την εορταστική περίοδο και όλοι μπορούν να βρουν αυτή που ταιριάζει στο πορτοφόλι τους.

karditsalive.net