Εννέα ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και τα καταλύματα στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα παρουσιάζουν πληρότητα της τάξεως του 90% για το εορταστικό δεκαπενθήμερο.

Η ζήτηση, μάλιστα συνεχίζεται και θεωρείται δεδομένο πως σε λίγες ημέρες θα αποτελεί επιτυχία το να βρει κάποιος δωμάτιο στην περιοχή, για την εορταστική περίοδο!

Αυτό δείχνει ότι η λίμνη Πλαστήρα παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στη χώρα μας και πως βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων όλες τις εποχές του χρόνου.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net, ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών της περιοχής κ. Δημήτρης Γαλαγάλας, η μεγάλη πίεση είναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την εβδομάδα μέχρι την Πρωτοχρονιά. Από κει και πέρα σαφέστατα και συνεχίζει να είναι μεγάλη η ζήτηση αλλά όχι στον βαθμό αυτού του διαστήματος.

Είναι πολύ θετικό για την περιοχή, συνέχισε, που μετά τον περσινό πολύ δύσκολο χειμώνα, είχαμε ένα καλό καλοκαίρι φέτος και έχουμε μία πολύ ελπιδοφόρα, τουριστικά και οικονομικά, περίοδο μπροστά μας. Θα βοηθηθούν όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής, έστω κι αν ο τομέας της εστίασης έχει ακόμα προβλήματα λόγω των μέτρων. Ακόμα κι έτσι όμως, κατέληξε, η έλευση των επισκεπτών, θα λειτουργήσει ευεργετικά σε κάθε περίπτωση.

Τώρα σε ότι φορά στις τιμές, ο κ. Γαλαγάλας μας ανέφερε πως δεν παρατηρούνται αυξήσεις και πως υπάρχουν καταλύματα για όλα τα βαλάντια.

Π.Κ.karditsaLive.Net