Έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πόλη της Καρδίτσας το πολυμελές κλιμάκιο της ΝΔ στο οποίο συμμετέχουν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργ. Γεωργαντάς, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας, οι Βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης κ. Σάβ. Αναστασιάδης, Μαγνησίας κ. Αθαν. Λιούπης, Κορινθίας κ. Κων. Κόλλιας, και συνεργάτες τους που θα περιοδεύσουν σε Καρδίτσα, Σοφάδες, Παλαμά και Μουζάκι.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης κ. Κοντογεώργης λόγω ασθενειας δεν κατάφερε τελικά να παραβρεθεί.

Στην Καρδίτσα αφίχθησαν ο κ. Γεωργαντάς,  ο κ. Τσιάρας και οι τρεις βουλευτές των άλλων νομών, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κων. Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων. Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νικ. Δούκας Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς οι επικεφαλής των τοπικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ, Πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής  Εκλογικής Περιφέρειας κ. Λαμ. Τσιούκης και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καρδίτσας κ. Βασ. Φωτόπουλος μαζί με άλλα στελέχη των οργανώσεων.

Ήδη το πρώτο κλιμάκιο υπό τον κ. Γεωργαντά, στο οποίο συμμετέχει ο κ. Τσιάρας,  οι βουλευτές των άλλων Νομών, και η κ. Σκονδρα -που θα ακολουθήσει στη συνέχεια τον κ. Δήμα στους Σοφάδες- οι επικεφαλής των τοπικών κομματικών οργανώσεων κ.κ. Τσιούκης και Φωτόπουλος, πλαισιωμένοι από μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο, το οποίο συνοδεύουν και οι κ.κ.Νούσιος, Τσιάκος, Δούκας, καθώς και Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς και άλλοι παράγοντες ξεκίνησαν την περιοδεία τους στην πόλη συνομιλώντας με πολίτες, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Καρδίτσας, για συνάντηση και συζήτηση για θέματα του Δήμου με τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο και μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου και φορείς της περιοχής. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με επίσκεψη σε οινοποιείο και επισκέψεις στα υπό εξέλιξη έργα της ολοκλήρωσης και σύνδεσης του Νότιου Περιφερειακού άξονα Καρδίτσας και του «Κέντρο Δημιουργίας Κοινωνικών Δραστηριοτήτων» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Κλιμάκιο υπό τον κ. Δήμα σε  Σοφάδες και Παλαμά

Το δεύτερο κλιμάκιο υπό τον Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρ. Δήμα, συνοδευόμενο σε λίγη ώρα και από την κ, Σκόνδρα, το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλο, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων κ. Ευάγ. Δημουλά, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σοφάδων, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής Σοφάδων περιοδεύει παράλληλα στους Σοφάδες έχοντας προγραμματίσει επίσκεψη στο υπό κατασκευή διυλιστήριο και δίκτυο ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Σμοκόβου και στο 2ο Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της Λίμνης Σμοκόβου, περιοδεία στο κέντρο της πόλης των Σοφάδων και συνάντησε με πολίτες, επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων, για συζήτηση θεμάτων του Δήμου με το Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού καθώς και επισκέψεις σε επιχειρήσεις. Ακολούθως το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τον νέο οδικό άξονα Παλαμά – Δέλτα Καρδίτσας και στο υπό εξέλιξη έργο κατασκευής οδικού άξονα Δέλτα Παλαμά – Καρδίτσα.

Κλιμάκιο υπό τον κ. Κωτσό στο Μουζάκι

Το τρίτο κλιμάκιο υπό τον κ. Κωτσό συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφ. Στάθη τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου κ. Αθ. Μπαλατσό, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Μουζακίου Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και παράγοντες της περιοχής ξεκίνησε την περιοδεία του στο Μουζάκι αρχικά για  επαφή με τους πολίτες στο κέντρο της πόλης, και έχοντας στο πρόγραμμά του επίσκεψη στο Δημαρχείο για συζήτηση των τοπικών θεμάτων, επίσκεψη σε τυροκομική βιομηχανία, αυτοψία στον ποταμό Πάμισο στο Μουζάκι και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποκατάσταση ζημιών από Ιανό και τέλος επίσκεψη στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «ΘΕΟΝΗ» στη Βατσουνιά.

Στην συνέχεια σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλα τα μέλη του Κυβερνητικού Κλιμακίου με τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Τ.Ο.Ε.Β. Ταυρωπού και εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ε.Β.Ε.).

Τα συμπεράσματα των επισκέψεων και των επαφών του κυβερνητικού κλιμακίου θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε κέντρο διασκέδασης όπου θα ακολουθήσει η Νομαρχιακή Συνέλευση  της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) ΝΔ Καρδίτσας.

karditsaLive.Net