Οι τελευταίες «πινελιές» μπαίνουν από τους ανθρώπους του Δήμου Καρδίτσας που θα ολοκληρώσουν τις εργασίες συντήρησης - ανακατασκευής στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

Έτσι μετά από αρκετές εβδομάδες καθημερινής δουλειάς το στάδιο που θα χρησμοποιεί ως έδρα της η Αναγέννηση θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φιλάθλους στη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την ΑΕΛ στις 18:00.

Ο νέος χλοοτάπητας θα «εγκαινιαστεί» στο παιχνίδι της Κυριακής όπως και τα καθίσματα στη δυτική κερκίδα που έχουν αντικατασταθεί ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα μπουν και οι πολυθρόνες VIP στους επισήμους. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία «φρεσκάρονται», ενώ συντηρήθηκαν και οι τσιμεντοκατασκευές στο μπροστά και στο πίσω μέρος της δυτικής κερκίδας. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν καινούριοι πάγκοι.

Σημειώνουμε ότι η είσοδος των φιλάθλων την Κυριακή θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:

10 ευρώ στις θύρες 1 και 3

15 ευρώ στη Θύρα 2

Δωρεάν είσοδος στους κατόχους διαρκείας

karditsaLive.Net