Μειώνεται ακόμα περισσότερο ο αριθμός των θέσεων περιπτέρων στην Καρδίτσα, καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 22 Απριλίου,  αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα για κατάργηση άλλων τεσσάρων.

Με βάση την σχετική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας πρόκειται για τέσσερα περίπτερα που για διαφόρους λόγους έχει ανακληθεί η άδεια εκμετάλλευσής τους, έχουν χαρακτηρισθεί ως κενωθέντα, έχουν επιδοθεί από τις 12 Απριλίου οι αποφάσεις στους ενδιαφερόμενους και επίκειται τόσο η κατάργηση των θέσεων όσο και η απομάκρυνση των κουβουκλίων, ως επόμενο βήμα.

Ήδη, όπως σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, υπάρχει μία πολύ μεγάλη μείωση περιπτέρων στην πόλη, αφού πλέον οι οικονομικές συνθήκες δεν ευνοούν την λειτουργία τους, ενώ δεν δίνεται και εύκολη δυνατότητα μεταβιβάσεων των αδειών.

Σε ότι αφορά τώρα στις θέσεις που καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει για την κατάργησή τους, είναι επί της οδού Αλλαμανή 85, επί της οδού Κουμουνδούρου πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, επί των οδών Σωτήρος και Π. Κονδύλη και στο τέρμα της οδού Τρικάλων.

Π.Κ. karditsaLive.Net