Με την παρουσία επισήμων και εκπροσώπων φορέων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στο Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης η εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου.

Μια χρονιά διαφορετική καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ωστόσο οι συνθήκες πανδημίας που επικρατούν λόγω του COVID-19 δεν επέτρεψαν στην περιοχή μας να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες εκδηλώσεις ενώ και η καθιερωμένη παρέλαση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) δεν πραγματοποιήθηκε.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κ. Τιμόθεου και ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Καζάνα Αθηνά, εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης για την εκδήλωση και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ Τσιάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κώστα Νούσιο, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο Θ. Καρανασιο, τον Διοικητή των Π.Υ. ν. Καρδίτσας Πύραρχο Γ. Νταουτά και λοιπούς εκπροσώπους Ενώσεων.

Κ.Κ. karditsaLive.Net