Τα ονομαστήριά του έχει σήμερα, 22 Ιανουαρίου ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος. 

Ο επικεφαλής της τοπικής μας Εκκλησίας τόσο το απόγευμα της Παρασκευής κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όσο και ανήμερα της εορτής του, σήμερα το πρωί, όπου  στον ίδιο χώρο τελέστηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου, δέχθηκε τις θερμές ευχές Μητροπολιτών, του πολιτικού κόσμου, της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής, του κλήρου και των πιστών.

Ειδικότερα πλην του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, στον Σεβασμιότατο χθες και σήμερα ευχήθηκαν οι Μητροπολίτες: Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου, Μυκόνου και Δήλου κ. Δωρόθεος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Κηφισίας κ. Κύριλλος, Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, Σταγών κ.κ. Θεόκλητος, Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, Λαρίσης κ.κ. Ιερώνυμος, Λαγκαδά κ.κ Πλάτωνας και Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος.

Θερμές ευχές στο Μητροπολίτη μας έδωσαν μεταξύ άλλων δια ζώσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κ. Τσιάρας, οι βουλευτές κ.κ. Γ. Κωτσός και Ασ. Σκόνδρα, ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κ. Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικ. Καραγιάννης και Δημ. Αναγνωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αρ. Σπάνιας και Θεοδ. Θεοδωρόπουλος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λ. Τσιούκης και πλήθος ιερέων και συμπολιτών.

Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες που ήρθαν «από θαλάσσης, ξηράς και αέρος» για να τιμήσουν όχι τον ίδιο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «αλλά την τοπική Εκκλησία να την ευλογήσουν και να δουν τον πνευματική αγώνα και την προσπάθεια την οποία κάνει ο Επίσκοπος και οι ιερείς και ο ευλογημένος λαός του θεού σ’ αυτόν τον τόπο» καθώς και τους εκπροσώπους του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου, τους ιερείς και τους πιστούς που έσπευσαν να του ευχηθούν.

karditsaLive.Net