Εξαιρετικά υψηλό ήταν το ποσοστό συμμετοχής των κατοίκων του νομού που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό στο Κ.Υ. Παλαμά, την πρώτη μέρα που αυτό λειτούργησε ως εμβολιαστικό κέντρο.

Συγκεκριμένα από τα 139 άτομα που ήταν προγραμματισμένο να εμβολιαστούν προσήλθαν 138, που σε ποσοστό μεταφράζεται σε 99,3%.

Σημειώνουμε πως η ομάδα εμβολιασμού του Κ.Υ. Παλαμά αποτελείται από 10 άτομα που χωρίζονται σε δυο βάρδιες, καθώς οι εμβολιασμοί ξεκινούν από τις 8 το πρωί και τελειώνουν στις 8 το βράδυ. Για σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, δεύτερη μέρα λειτουργίας, είναι κλεισμένα 113 ραντεβού.

Για την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα εμβολιασμού, υπό δύσκολες συνθήκες, μίλησε στο KarditsaLive.Net ο δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, τονίζοντας πως όλα τα μέλη της υπερβάλλουν εαυτόν, κάνοντας εξαιρετική δουλειά που οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν.

Επίσης, ανέφερε πως σε μία προσπάθεια να μην πάει χαμένη καμία δόση εμβολίου, έχουν ενημερωθεί να δηλώσουν ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν άτομα που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίας, ένστολοι ή και δημοτικοί υπάλληλοι, για να καλούνται στην περίπτωση που δεν υλοποιηθεί κάποιο από τα ημερήσια ραντεβού.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο συνολικός αριθμός των εμβολιασθέντων στην Π.Ε. Καρδίτσας μέχρι χθες φθάνει τους 891 με 194 να εμβολιάζονται την Τρίτη 20 Ιανουαρίου (138 στο Κ.Υ. Παλαμά και 56 στο νοσοκομείο Καρδίτσας).

Π.Κ. karditsaLive.Net