Παρελήφθησαν σήμερα Τρίτη 29/12/2020 αργά το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ.Κ. (τέρμα Κουμουνδούρου), δυο κούτες ειδικά συσκευασμένες με συνολικά 11.500 δόσεις του νέου εμβολίου των Pfizer-Biontech!
Στην παραλαβή έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ.Κ. κ. Γιώργος Ακρίβος, ο Διευθυντής κ. Σωτήρης Μοϊάνος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καρδίτσας Δημήτριος Γαγάτσης με στελέχη της Επιχείρησης, ενώ το κτίριο τελούσε υπό την επίβλεψη και προστασία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Θωμά Καρανάσιο και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καρδίτσας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Γιώργο Νταουτά.
Τα εμβόλια κατέφτασαν με βανάκι ιδιωτικής μεταφορικής εταιρείας και τοποθετήθηκαν αμέσως στα ειδικά ψυγεία υψηλής ψύξης στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του ΣΥ.ΦΑ.Κ.
Όπως δήλωσε ο κ. Ακρίβος, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διανομή σε διάφορα σημεία εμβολιασμού στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα δεδομένου ότι η Καρδίτσα έχει επιλεγεί ως γνωστόν για κέντρο αποθήκευσης και διανομής των εμβολίων για τις δυο περιφέρειες.
Από την πλευρά του ο κ. Γαγάτσης επισήμανε την ετοιμότητα των φαρμακοποιών της περιοχής μας να συμβάλλουν στην τεράστια κρατική επιχείρηση εμβολιασμού του πληθυσμού κατά του νέου κορωνοϊού. Απεύθυνε δε κάλεσμα σε όλους να εμβολιαστούν προκειμένου να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η πανδημία που τόσο ταλαιπώρησε τη ζωή μας.

karditsalive.net