Αυξάνονται σε 28 οι ημέρες που θα εφημερεύει η Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας από αυτόν το μηνά και μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Karditsalive.Net η συγκεκριμένη πολύ θετική εξέλιξη ήρθε μετά από συνάντηση στην 5η ΥΠΕ στην οποία εκτός της Διοίκησης της Υπηρεσίας συμμετείχαν ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βαρελάς και η Διευθύντρια της Παιδιατρικής κ. Μπάρκα. Σε αυτή αποφασίσθηκε οι 4 γιατροί της κλινικής να κάνουν 7 εφημερίες το μήνα.
Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα κάλυψης 28 ημερών και μένουν δυο ή τρεις, ανάλογα το μήνα που δεν θα υπάρχει δυνατότητα εφημερίας, όταν τους προηγουμένους μήνες είχαμε ένα δεκαήμερο τουλάχιστον σε καθένα εξ αυτών.
Ειδικά για τον Δεκέμβριο οι τρείς ημέρες που δεν θα εφημερεύσει η κλινική θα είναι στο διάστημα από 13 έως 22 και θα ανακοινωθεί, πιθανόν και εντός της ημέρας, ποιες θα είναι αυτές. 
Σαφέστατα και δεν είναι το ιδανικό ως λύση αλλά είναι μία βελτίωση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάμε σε οριστική διευθέτηση του θέματος το αργότερο μέχρι την Άνοιξη.

Karditsalive.Net