Ανοιχτές είναι από σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, μικρότερες και μεγαλύτερες, 12μηνης λειτουργίας τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και γενικότερα στο νομό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net δεν υπήρξε κάποιο ξενοδοχείο που να παρέμεινε κλειστό αλλά υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν η κίνηση θα είναι τέτοια που θα φέρει και τον προσδοκώμενο τζίρο.
Όπως χαρακτηριστικά μας έλεγε ξενοδόχος της Καρδίτσας, το πρόβλημα δεν είναι μόνο η προσέλευση πελατών αλλά και η αύξηση του λειτουργικού κόστους, από τα όσα προβλέπεται να διαθέτει ένα ξενοδοχείο ή που πρέπει να κατασκευάσει προκειμένου να τηρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Από αντισηπτικά, γάντια, ειδικά πλεξιγκλάς, διαχωριστικά μέχρι  επιπλέον προσωπικό για μπουφέ και σερβίρισμα, όλα έρχονται να αυξήσουν το κόστος, που δεν είναι όμως δυνατόν να μεταφερθεί στον πελάτη. Και κατέληξε λέγοντας πως το μεγάλο στοίχημα είναι η διατήρηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε ασφαλές περιβάλλον, με βιώσιμες ξενοδοχειακές μονάδες.

KarditsaLive.Net