Αιχμές προς αρκετές κατευθύνσεις για την πορεία των εργασιών στο δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα, που ξεκίνησαν πρόσφατα, άφησε ευρισκόμενος στην πόλη μας ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη 27 Μαΐου, ζήτησε τη συνεργασία όλων για να εξασφαλιστεί τόσο η απρόσκοπτη όσο και η γρήγορη εξέλιξη των εργασιών, σε ένα έργο που το χαρακτήρισε το μεγαλύτερο που γίνεται στην Καρδίτσα, με διαστάσεις που εκτείνονται σε ασφάλεια, περιβάλλον, κυκλοφορία αλλά και αρχιτεκτονική τοπίου.

Υποστήριξε ότι αρχαιολογική υπηρεσία δεν επιτρέπει εργασίες μετά τις 3 το μεσημέρι λόγω έλλειψης προσωπικού από μέρους της. Κάτι που το επικαλείται, συνέχισε, πάντα, όπως πάντα δίνουμε και εμείς χρήματα από το ΕΣΠΑ συνεργαζόμενοι μαζί της, για να προσλάβει προσωπικό που θα παρακολουθεί τα έργα. Πρέπει πρόσθεσε να λυθεί το θέμα και να δουλεύουν τα συνεργεία και τις απογευματινές ώρες.

Μίλησε ακόμα γι ανάγκη συνεργασίας από τους μεγάλους ωφελούμενους του έργου, που είναι, όπως είπε, οι επιχειρήσεις πέριξ αυτού και όσοι έχουν γη και περιουσία στην περιοχή, γιατί θα αποκτήσει μεγάλη αξία.

Κάναμε, τόνισε, επιτάξεις, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Κάποιοι τις δέχθηκαν κάποιοι όχι. Το γιατί δεν το ξέρω, ανέφερε και έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι δεν θα αδικηθεί κανένας. Αν θέλουν ας επιμείνουν, κατέληξε. Το πολύ-πολύ να καθυστερήσουν την πρόοδο των εργασιών για έξι μήνες. Το έργο όμως θα γίνει.

Π.Κ karditsaLive.Net