Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προσλήψεων επικουρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων στο νοσοκομείο Καρδίτσας και σε διάφορα Κέντρα υγείας του ν. Καρδίτσας.

Πρόκειται για μία σειρά ειδικοτήτων πλην ιατρών, που έρχονται να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται στις πρωτοβάθμιες και την δευτεροβάθμια δομή υγείας του νομού μας.

Ο αριθμός των προσώπων που θα αναλάβουν καθήκοντα όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι 26, με ένα σημαντικό αριθμό εξ αυτών να βρίσκεται ήδη στη θέση του και τα υπόλοιπα, όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου, να αναμένεται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις επόμενες ημέρες.

Σε ότι αφορά στις ειδικότητες στο νοσοκομείο Καρδίτσας έχουμε 8 θέσεις Δ.Ε Νοσηλευτικής, 3 θέσεις Τ.Ε. Επισκεπτών Υγείας, 1 θέση Τ.Ε. Μαιών, 3 θέσεις Δ.Ε. Γενικών Καθηκόντων και 3 θέσεις Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων,

Στο Κ.Υ. Καρδίτσας έχουμε 1 θέση Δ.Ε. Νοσηλευτικής και 1 θέση Τ.Ε.Επισκεπτών Υγείας. Στο Κ.Υ. Παλαμά 1 θέση Τ.Ε. Ιατρικών Εργαστηρίων και στο Κ.Υ. Μουζακίου 3 θέσεις Υ.Ε. Καθαριότητας και 2 Δ.Ε. Πληρωμάτων Ασθενοφόρων.

Π.Κ. karditsaLive.Net