Ο ερχομός του μικρού σας θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε προετοιμάσει όσο γίνεται τα περισσότερα γύρω από το παιδικό δωμάτιο. Η προίκα μωρού, τα σελτεδάκια, οι πάνες αγκαλιάς, οι κουβέρτες, τα σετ κούνιας, οι αλλαξιέρες, τα βρεφικά σεντόνια, οι πετσέτες του είναι μόνο λίγα από τα πολλά που θα χρειαστεί τις πρώτες μέρες.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ελάχιστα από τα 

Βρεφικά σεντόνια

Τα βρεφικά σεντόνια χρειάζεται να είναι πολλά σε αριθμό για να μπορείτε να τα αλλάζετε συχνά. Βρείτε σεντονάκια από επώνυμα brands 100% βαμβακερά απαραιτήτως. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες διαστάσεις για να χωράνε και στο λίκνο που θα κοιμάται τα πρώτα βράδια και στην κούνια του.

   

https://www.karrohome.gr/image/cache/catalog/products/GREENWICH%20POLO%20CLUB/232111102935-550x688h.jpg

Τα σεντονάκια της σειράς Essential από Polo Club είναι ανθεκτικά στην χρήση και πολύ εύκολα στο σιδέρωμα. 100% βαμβακερά θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για το μικρό σας. Βρείτε τα από εδώ.

Αλλαξιέρες 

Τα έπιπλα αλλαξιέρες θα σας βοηθήσουν πολύ στο άλλαγμα του μικρού σας, αφού ανοιγοκλείνουν έχοντας μία ευρύχωρη επιφάνεια. Προμηθευτείτε και μία υφασμάτινη αλλαξιέρα, αντιολισθητική για να ακουμπάει το μωρό σας με ασφάλεια.

Σετ κούνιας 

 

https://www.karrohome.gr/image/cache/catalog/products/SAINT%20CLAIR/1761030215000-550x688h.jpg 

Τα σετ κούνιας μωρού είναι ολοκληρωμένα σετ 5 τεμαχίων που σας προσφέρουν ένα ενιαίο σύνολο, κάνοντας το δωμάτιο πολύ όμορφο. Αποτελούνται από μαξιλάρι, πάντα κούνιας, πάπλωμα, παπλωματοθήκη, μαξιλάρι και μαξιλαροθήκη. Δείτε εδώ το σετ κούνιας της SAINT CLAIR.

Μπείτε στην μεγάλη ποικιλία του karrohome.gr και βρείτε βρεφικά είδη και λευκά είδη που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με ένα κλικ, εκπτώσεις και άμεση αποστολή προϊόντων στην πόρτα σας.