Κάθε ζευγάρι βέρες ή ένα μονόπετρο είναι μοναδικό, όπως μοναδικό είναι και το ζευγάρι. Είναι η επισφράγιση της αγάπης ενός άντρα και μιας γυναίκας.
Ανάλογα με τις περιστάσεις της δικής σας ζωής (για την πρόταση γάμου ή για έναν προγραμματισμένο αρραβώνα), τα κοσμήματα Vitopoulos είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε.
Μπορούμε να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς και κατόπιν παραγγελίας βέρες και μονόπετρα δαχτυλίδια που να αντικατοπτρίζουν ακριβώς τις επιθυμίες σας.
Πόσα καράτια!
Υπάρχει η πιο οικονομική επιλογή στα 9 καράτια, η πιο κλασική επιλογή στα 14 καράτια με αρκετά μεγάλη περιεκτικότητα σε χρυσό με το προσόν να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και τέλος η επιλογή σε 18 καράτια, με μεγάλη περιεκτικότητα σε χρυσό και εκθαμβωτικό χρώμα! Προσοχή όμως όσο περισσότερα τα καράτια του χρυσού τόσο πιο μαλακό είναι και το μέταλλο της!
Χρυσό ή λευκόχρυσο, με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα;
Στην μεγάλη ποικιλία Vitopoulos θα βρείτε βέρες από τον οίκο «Stergiadis», μία εταιρεία 100 και πλέον χρόνων σε βέρες που αποτελούν δημιουργήματα μιας ζωής. Με λαμπερούς πολύτιμους λίθους, καράτια πολλών επιπέδων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και διαχρονικά χρυσά ή πιο μοντέρνα σχέδια, οι βέρες είναι άνετες και ευκολοφόρετες.
 
Από την σειρά S, μία απλή κίτρινη βέρα και οικονομική, διαθέσιμη σε Κ9, Κ14, Κ18. Επωφεληθείτε της προσφοράς, αν την παραγγείλετε online. Δείτε εδώ.

Από την ίδια σειρά με τα ίδια χαρακτηριστικά, μπορείτε να βρείτε και unisex βέρες σε λευκόχρυσο.
Μονόπετρο!
 
Κάντε τη διαφορά στο μονόπετρο και επιλέξτε ένα σχέδιο σε λευκόχρυσο- Ροζ Χρυσό με διαμάντια, Κ18 που θα κάνει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας ακόμα πιο μαγευτική και μοναδική. Με πιστοποιητικό Vitopoulos. Επωφεληθείτε της προσφοράς, αν την παραγγείλετε online. Δείτε εδώ.
Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή από το online κατάστημα vitopoulos.gr. Φυσικό κατάστημα: Δημητρίου Γούναρη 50, Ελληνικό.