Ο ύπνος είναι μία από τις πολυτιμότερες στιγμές μέσα στην ημέρα. Αν για μεγάλα διαστήματα δεν είναι ποιοτικός, μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, να σας κάνει πιο νευρικούς, μη αποδοτικούς στην δουλειά σας ακόμα και να συντελέσει σε δυσμενείς αλλαγές στην συνολική υγεία σας.

Ένα καλό στρώμα μπορεί να αποτρέψει σε μεγάλο μέρος αυτές τις αρνητικές συνέπειες και να συντελέσει ακόμα και στην βελτίωση της αϋπνίας που μπορεί να σας απασχολεί.

Θα σας προτείνουμε τρία διαφορετικού τύπου στρώμα από τρία μεγάλα brands, ώστε να πάρετε μία πρώτη γεύση για το τι κυκλοφορεί αλλά και κριτήρια για να επιλέξετε το σωστό για εσάς βάσει συνηθειών, σωματοτύπου ή και ορθοπεδικών προβλημάτων που μπορεί να έχετε.

SOUTHERN ESSENCE, χωρίς ελατήρια

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/southernessence.jpg

Μέτριο προς μαλακό στρώμα της Candiaπου θα υποστηρίξει το σώμα σας και τις φυσικές του καμπύλες. Τα υλικά από τα οποία αποτελείται όπως το latex είναι φιλικά τόσο προς τον άνθρωπο όσο και προς το περιβάλλον. Με 5 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επιλογής άτοκων δόσεων, τα στρώματα candiaείναι μονόδρομος!

Simple ορθοπεδικό της Dunlopillo

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/simple24.jpg

Ένα οικονομικό στρώμα, με ατσάλινα ελατήρια, πλούσια αφρώδη υλικά και βαμβάκι. Είναι μέτριο προς σκληρό και τα ελατήρια Bonnel ευθύνονται για τις ατέλειωτες ώρες ξεκούρασης που θα περάσετε πάνω του! Βρείτε το σε superτιμή και σε όλες τις διαστάσεις. Γιατί τα στρώματα Dunlopilloαποτελούν εγγύηση!

ImperialStrom με ανεξάρτητα ελατήρια

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/genesis%20due.jpg

Ένα στρώμα ημίσκληρομε άριστο εξαερισμό, αφρώδες υλικά, φόδρα για αναχαίτιση υγρασίας, memoryfoam φίλτρο Ιταλίας και εγγύηση 7 χρόνων! Ένα από τα πιο ποιοτικά στρώματα της αγοράς, που θα κοιμάστε για πολλά χρόνια μαζί του και δεν θα το αποχωρίζεστε με τίποτα. Περίμενες τίποτα λιγότερο από τα στρώματα ImperialStrom;

Για να δείτε από κάθε brand όλη την ποικιλία στρωμάτων ορθοπεδικών και ανατομικών, επισκεφθείτε τη Marketstrom!