Στρώστε το κρεβάτι σας με τα πιο μοντέρνα σεντόνια! Η ΚΕΝΤΙΑ σας προσφέρει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία μονά, ημίδιπλα και διπλά σεντόνια που φέρνουν χρώμα και ποιότητα στο δωμάτιό σας και είναι οι πιο ολοκληρωμένες λύσεις. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μοναδικά λευκά είδη που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Σεντόνια BASIC σε τυρκουάζ από 100% βαμβάκι

Μοναδική απόχρωση που θα φέρει το καλοκαίρι στην κρεβατοκάμαρά σας! Επιλέξτε από εδώ τα μεμονωμένα σεντόνια σε πολύ καλή τιμή. 150 κλωστές, σε όποια διάσταση θέλετε.

Σειρά Aragon, 100% βαμβάκι

Επιλέξτε το σετ King, σετ υπέρδιπλο και σετ διπλό Aragon σε προσφορά -40%. 160 κλωστών, μοναδικά στο είδος τους σεντόνια που θα τα στρώνετε ξανά και ξανά.

Carmona σετ υπέρδιπλο

Για υπέρδιπλο κρεβάτι, σας προσφέρουμε σε προσφορά τα σεντόνια CARMONA σε ένα κλασικό μοτίβο που ταιριάζει με κάθε διακόσμηση και μεταμορφώνει το κρεβάτι σας σε ένα αρχοντικό και χαλαρωτικό μέρος!

WAFFLE βαμβακερή κουβερτούλα

Το καλοκαίρι και την άνοιξη, οι πικέ κουβέρτες είναι η καλύτερη επιλογή σας για να στρώνετε το κρεβάτι. Δροσερές και ελαφριές, θα αποτρέψουν την εμφάνιση της σκόνης και θα συνδυαστούν με την χρωματική παλέτα του χώρου σας.
Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Λευκά Είδη ΚΕΝΤΙΑ και βρείτε μοναδικές προσφορές σε σεντόνια και πικέ κουβέρτες.

Tips για την αγορά σεντονιών
•    η ύφανση των βαμβακερών σεντονιών και των πενιέ είναι απαλή και λόγω της ειδικής επεξεργασίας τους είναι ανθεκτικά στα πλυσίματα και στην τριβή
•    ασχοληθείτε με τον αριθμό των κλωστών, καθώς όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο τα σεντόνια από 150 κλωστές και πάνω είναι από τα πιο ποιοτικά της αγοράς
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 60€!