Ο χειμώνας είναι μία εποχή, κατά την οποία το ανοσοποιητικό πέφτει, κυκλοφορούν οι περισσότερες ιώσεις και γενικά υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία για φροντίδα του εαυτού μας με βιταμίνες, ροφήματα, βότανα κ.τ.λ.Σας προτείνουμε από την μεγάλη συλλογή του HealthTradeροφήματα και βιολογικά βότανα για να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν και χρειάζεστε ανάλογα με την καθημερινότητά σας.
Εχινάκεια

Η εχινάκεια έχει πλέον μπει στα συστατικά κάθε πολυβιταμίνης και είναι μία πραγματική ασπίδα για το ανοσοποιητικό σύστημα. Το βότανο αυτό μπορείτε να το προετοιμάσετε όπως ακριβώς και ένα τσάι. Είναι πολύ ευεργετικό για προβλήματα υγείας όπως αμυγδαλίτιδες και ρινικές καταρροές. Για να δείτε αποτελέσματα, είναι καλό να πίνετε το ρόφημα 2-3 φορές την ημέρα.
Βαλεριάνα

Η αϋπνία, η δυσμηνόρροια και οι νευρικές καταστάσεις είναι φάσεις της καθημερινότητας που μπορούν να καταπολεμηθούν με φυσικό τρόπο. Η βαλεριάνα (δείτε πληροφορίες εδώ) είναι ένα προϊόν βιολογικής γεωργίας που πίνεται σαν τσάι και ηρεμεί νου και σώμα. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
ECOMIL αμύγδαλο
 
Το ρόφημα ECOMIL αμύγδαλο περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και είναι το τέλειο υποκατάστατο του γάλακτος. Είναι ένα θαυμάσιο ρόφημα για τις ναυτίες και τις ιώσεις και μπορεί να αναμιχθεί έτσι καυτό, με μέλι για να απολαύσετε ένα πραγματικά ζεστό και γευστικό ρόφημα.
Μπείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο προϊόντων της Health Trade και βρείτε πολλά βιολογικά ροφήματα και βότανα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.