Εντάξτε στη διακόσμηση του σπιτιού σας μερικά από τα πιο απαραίτητα έπιπλα ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα του και να απολαμβάνετε άνεση όλες τις στιγμές σας.
Στο EpiploPlus γνωρίζουμε καλά τι χρειάζεστε, γι’ αυτό και σας παρέχουμε πάντα τα πιο μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα για κάθε χώρο του σπιτιού. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι πολυθρόνες και τα τραπέζια που συγκροτούν στην ουσία όλο το design του κεντρικού χώρου του σπιτιού σας και διεκδικούν την προσοχή των καλεσμένων σας.
Μεταλλικά πτυσσόμενα τραπέζια
Αν θέλετε μία οικονομική τραπεζαρία για το σαλόνι, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεταλλικά πτυσσόμενα τραπέζιαπου ταιριάζουνσε κάθε διακόσμηση και μπορεί να σας προσφέρει πρακτικότητα και λειτουργικότητα λόγω της επέκτασης του, όποτε εσείς το επιθυμείτε.


 

Λιτό σχέδιο και πολύ απλό design που μπορεί να ταιριάζει στον χώρο σας τέλεια και να καλύψει την περιοχή της τραπεζαρίας έξυπνα και πολύ οικονομικά.
Τα μεταλλικά τραπέζια που θα βρείτε online είναι επεκτεινόμενα και μπορούν εύκολα να αυξομειώσουν όποτε το χρειάζεστε. Βρείτε με ένα κλικ σε πολύ καλή τιμή το τραπέζι με καπάκι από γυαλί.
Πολυθρόνες συνεδρίων


Είστε λάτρης των χρωμάτων και θέλετε να αντικαταστήσετε τις παλιές καρέκλες στο σαλόνι σας; Οι  πολυθρόνες συνεδρίων - σαλονιού - τραπεζαρίας που θα βρείτε στην μεγάλη onlineποικιλία είναι στη διάθεσή σας, με ένα κλικ. Δείτε εδώ μία ιδιαίτερα αναπαυτική καρέκλα τραπεζαρίας που μπορεί να φωτίσει και να χρωματίσει το σαλόνι σας.
Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε πολυθρόνες με ταπετσαρία ξύλινες και μεταλλικές, , όπως είναι οι πολυθρόνες σκηνοθέτη σε μοναδικές αποχρώσεις με πανί διάτρητο PVC.
Περισσότερα έπιπλα οικονομικά και άνετα για όλο το σπίτι και για τον επαγγελματικό χώρο, θα βρείτε στο EpiploPlus.