Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι η πιο funkyδραστηριότητα! Την απολαμβάνουν τόσο πολύ οι γονείς, που συνήθως αφιερώνουν πολύ χρόνο στην επιλογή των επίπλων, των αξεσουάρ, των χρωμάτων. Εδώ και μερικά χρόνια οι περισσότεροι έχουν στραφεί στις ταπετσαρίες, αφήνοντας στην άκρη τις μπογιές και τους ελαιοχρωματισμούς.  Έτσι μπορούν να συνθέσουν στον χώρο, μία ιστορία με ήρωες της Disney, να μεταφέρουν τη φύση στο δωμάτιο και εν τέλειε να εξάψουν τη φαντασία των παιδιών και να είναι χαρούμενα στον χώρο τους.
Αν τα παιδιά σας είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και έχουν άποψη, μπορείτε να αποφασίσετε μαζί το σχέδιο που θα ντύσει το δωμάτιό τους και θα τους συντροφεύει για πολλά, πολλά χρόνια.
Στην μεγάλη ποικιλία της εταιρείας DomoDecor θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από παιδικές ταπετσαρίες τοίχου, μέσα από μια χρωματική παλέτα με κυρίαρχα τα χρώματα που αποδεδειγμένα δρουν θετικά στον ψυχισμό του παιδιού.

Ταπετσαρία με φωσφορίζοντα αστέρια

Ένας κόσμος με άστρα που τη νύχτα φέγγουν και διατηρούν μία φωτεινότητα στο δωμάτιο, γλυκιά και πολύ προσιτή σε ένα παιδί. Οι ταπετσαρίες αυτές είναι πολύ υγιεινές, δεν περιέχουν φώσφορο και βγαίνουν σε διάφορες αποχρώσεις.

Ταπετσαρίες μαυροπίνακας

Πολύ ιδιαίτερη και πρωτότυπη επιλογή που αρέσει πολύ στα παιδιά, αφού τους επιτρέπει να δημιουργούν σε μία μεγάλη επιφάνεια και να εξασκούν τη δεξιότητα της γραφής και της ζωγραφικής. Αυτή η ταπετσαρία επιτρέπει στο παιδί να γράφει με κιμωλία ό,τι θέλει και να σβήνει την επιφάνεια με νωπό σφουγγάρι, χωρία να αλλοιώνεται το χρώμα.
Μπείτε στην ιστοσελίδα της Domodecor και βρείτε πολλά σχέδια που θα φτιάξουν το παιδικό δωμάτιο χαρούμενο, δημιουργικό, καλαίσθητο και πάνω απ’ όλα κατάλληλο και υγιεινό για το παιδί και την καθημερινότητά του σε αυτό. Super τιμές και άμεση παράδοση μετά την παραγγελία σας!