Ο κόσμος του παιδιού από την πρώτη μέρα που θα έρθει σπίτι, είναι το παιδικό δωμάτιο! Αυτόν τον χώρο, θα αποτυπώσει στο μυαλό του, θα εξερευνάει καθημερινά και θα επεξεργάζεται με τα δικά του μάτια.

Δημιουργήστε λοιπόν ολόγυρά του ένα σκηνικό κατάλληλο για παιδιά, με εικόνες, ζωγραφιές, χρώματα και πολλή φαντασία για να του χαρίσετε χαρά και να το ωθήσετε στην δημιουργικότητα.

Εκτός από τις γνωστές σε όλους μας ταπετσαρίες τοίχου, τα παιδικά ξύλινα πόστερ αποτελούν έναν πολύ έξυπνο και ταυτόχρονα ιδανικό τρόπο, ώστε να βλέπει εικόνες με αγαπημένες φιγούρες όπως ζώα και σχέδια, τα οποία μεγαλώνοντας θα μαθαίνει να ονομάζει, να λέει ιστορίες με αυτά και γενικά να νιώθει ωραία στο δωμάτιό του μαζί τους!

Σας προτείνουμε 3 επιλογές που φέτος ήταν από τις δημοφιλέστερες των γονέων για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο.

https://www.thinkart.gr/images/bx/wooden-poster/kids/0006-zempra-se-aerostato/0006-hotair-room-1-final-1200x800.jpg

Η ζέβρα σε αερόστατο! Μία ιστορία πολύ αλλόκοτη που το μικρό σας δεν θα χορταίνει να ακούει. Λίγη φαντασία να υπάρχει μόνο και όλα γίνονται. Μπορείτε να βρείτε το πόστερεδώ σε τρεις διαστάσεις.

https://www.thinkart.gr/images/bx/wooden-poster/kids/0215-cat/0215-cat-1-room-1-new-1200x800.jpg

Για το βρεφικό δωμάτιο, αυτή η γατούλα αποτελεί μία ρομαντική προσθήκη που θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τον χώρο. Μπορείτε να τοποθετήσετε το ξύλινο πόστερ άσπρη γάτα πάνω στην συρταριέρα του ή στην αλλαξιέρα, αν δεν θέλετε να την κρεμάσετε στον τοίχο.

https://www.thinkart.gr/images/bx/wooden-poster/square-wooden/0032-tree-with-red-hearts-sq/0185-tree-with-black-hearts-room-set-1200x800.jpg

Αν το δωμάτιο του παιδιού σας θέλετε να είναι πιο ουδέτερο και να μην θυμίζει εξ ολοκλήρου παιδικό, το πόστερ δέντρο – καρδιά που θα βρείτε εδώ, θα καλύψει την επιθυμία σας αυτή.

Τα ξύλινα πόστερ τοίχων είναι υψηλής ποιότητας από πιστοποιημένη plywood ξυλεία και έρχονται στην πόρτα σας με το άγκιστρό τους έτοιμα για κρέμασμα. Όλα τα σχέδια τυλίγονται και για δωράκι!

Όσο για τους τρόπους παραγγελίας; Δεκτές, εκτός από τις online,και οι τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210.300.70.90.

E-shop: www.thinkart.gr/