Τα μελισσοκομικά προϊόντα Apifonda παρέχονται κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά. Οι επώνυμες μελισσοτροφές βοηθούν το μελίσσι σας να ανταπεξέλθει εν μέσω χειμώνα, καθώς είναι άριστης ποιότητας και μπορούν να διατηρήσουν ακμαία την κάθε μέλισσα. Οι μελισσοτροφές που θα βρείτε, στην μεγάλη ποικιλία, παράγονται στην Γερμανία και είναι πραγματική εγγύηση για τον κάθε μελισσοκόμο που θέλει να διατηρήσει δυνατά μελισσοσμήνη.
Οι ανάγκες των μελισσών είναι πολλές προκειμένου να έχουν μία καλή επιβίωση και την παραγωγή υψηλής ποιότητας μελιού. Το φθινόπωρο και φυσικά τον χειμώνα οι συνθήκες είναι δύσκολες για την μέλισσα, αφού δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της από τα φυτά.
Ποιες είναι οι επιλογές σας και που θα τις βρείτε αν είστε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας μελισσοκόμος;
•    Apiinvert: Πρόκειται για ένα σιρόπι, το οποίο έρχεται στον χώρο σας σε συσκευασία πολλών κιλών και πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες σας τον χειμώνα.
•    NEOPOLL: Η αύξηση του γόνου είναι πολύ σημαντική υπόθεση για το σμήνος. Η φυσική γύρη θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τα αποθέματα των μελισσών όταν στο περιβάλλον παρουσιάζεται έλλειψη.
•    Αpifonda: Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται για την διέγερση των μελισσών. Όταν στην κυψέλη δεν υπάρχει αρκετό μέλι, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το apifonda για την χειμερινή τροφή.
Τροφή στις μέλισσές σας θα χρειαστεί να δώσετε με τεχνητό τρόπο όταν εισάγετε μία νέα βασίλισσα στην κυψέλη αλλά και τους μήνες που η ανθοφορία είναι πολύ χαμηλή.
Περισσότερα μελισσοκομικά είδη & προϊόντα από την Apifonda θα βρείτε στο apifonda.gr!