Τα αντιηλιακά σώματος είναι τα πρώτα που έρχονται σε πωλήσεις τους θερινούς μήνες και μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως την ενυδατική σας τις πρωινές ώρες ή να γίνουν 2 σε 1 με αντιηλιακή και ενυδατική μαζί ή αντιηλιακή κρέμα με χρώμα για την κάλυψη κάθε επιδερμίδας.
Αντιηλιακά προσώπου και σώματος
Τόσο τα αντιηλιακά προσώπου που βρίσκονται σε προσφορά, όσο και σώματος είναι απαραίτητο εργαλείο στην παραλία αλλά και στις πρωινές δραστηριότητες. Ειδικά το πρόσωπο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γι’ αυτό σας προτείνουμε την ApivitaSuncareAnti-Wrinkle, η οποία είναι αντιρυτιδική SPF30 και εγγυάται την προστασία του δέρματός σας, σε πολύ καλή τιμή.
Για το σώμα, ένα spray είναι ό,τι πρέπει ώστε να μην χρειάζεται να εφαρμόζετε συνέχεια στο σώμα κάποιο γαλάκτωμα. Το spray της Frezy derm Sun Screen Mousseείναι ένα πολύ καλό προϊόν που πολλές γυναίκες το επιλέγουν και έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένες.
Κρέμες προσώπου και σώματος
Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική γιακάθε ηλικίας επιδερμίδα, γι’ αυτό και οι  κρέμες προσώπου τζελ αποτελούν πολύ κύριες επιλογές, ειδικά για του θερινούς μήνες που το πρόσωπο χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενυδάτωση και δροσιά.

Η Bioderma είναι μία κρέμα τζελ λεπτής υφής που προλαμβάνει την γήρανση και είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε. Η ενυδάτωση είναι διαρκής και οι λεπτές γραμμές μειώνονται. Μπορείτε να την βρείτε με 1 κλικ.
Για ενυδάτωση σώματος σας προτείνουμε τις κρέμες σώματος Korres, οι οποίες βγαίνουν σε πάρα πολλά αρώματα για εκλεκτικούς και μόνο. Δοκιμάστε το γαλάκτωμα Ανανάς – Καρύδα, έναν τροπικό συνδυασμό που μπορείτε να βρείτε εδώ.
Βρείτε όλα τα brands της αγοράς μέσα από την μεγάλη ποικιλία i-cure.gr!