Τα κλασικά έπιπλα πολλοί τα έχουν σε εκτίμηση και τα επιλέγουν για το σπίτι τους. Ταιριάζουν πολύ στο σαλόνι αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους όπως ιατρεία. Οι αυστηρές καμπύλες και οι μεγάλες επιφάνειες που συνήθως έχουν τα καθιστούν διαχρονικά και μία συνηθισμένη επιλογή για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν μία ταυτότητα στο σπίτι τους και όχι να αλλάζουν συνεχώς διακόσμηση ανάλογα με τη μόδα που κυριαρχεί. Παρακάτω θα δείτε μερικά έπιπλα τηλεόρασης και τραπεζάκια σαλονιού που μπορούν να ταιριάξουν στον χώρο σας, με έμφαση στις λεπτομέρειες και στα ποιοτικά υλικά. Σε φυσικά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση και δεν σας δεσμεύουν, ακόμα κι αν αλλάξετε κάτι στο σαλόνι ή το γραφείο σας.

Επιπλάκι για μικρή και μεγάλη τηλεόραση

Ένα vintage έπιπλο, όπως το τραπεζάκι σαλονιού, ελαφριάς κατασκευής σε λευκή αντικέπατίνα, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σας. Η κλασική του σχεδίαση είναι λιτή σε φυσικά χρώματα και μπορεί να ενταχθεί ακόμα και σε μία πιο μοντέρνα διακόσμηση. Είναι κατασκευασμένο από MDF και είναι άμεσα διαθέσιμο από εδώ.

Τραπεζάκι σαλονιού

Η ασυμμετρία είναι μία τάση που μπορεί να δώσει χάρη και στυλ σε μία γωνιά του χώρου σας. Τα διπλά τραπεζάκια σαλονιού από ακανόνιστο ξύλο μασίφ είναι πραγματικά στολίδια για τον χώρο σας. Ανάλογα με τις διαστάσεις, προκύπτει και η τιμή. Δείτε με 1 κλικ περισσότερα.

Coffee table από δρυ

Τραπεζάκι σαλονιού με διπλές επιφάνειες και χιαστί λεπτομέρειες στα πλαϊνά. Υψηλή ποιότητας κατασκευής, με αποθηκευτικό χώρο και συρτάρι και μεγάλη επιφάνεια εργασίας.
Περισσότερα έπιπλα για κάθε χώρο, θα βρείτε στο e-shop και στα καταστήματα επίπλων Cassimatis.