Στην χώρα μας το σουβλάκι είναι το φαγητό που εκφράζει την ελληνική γαστρονομία σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο ελληνικός γύρος χοιρινός συγκαταλέγεται στις πρώτες γεύσεις που ένας τουρίστας θα δοκιμάσει τις μέρες της διαμονής τους στην Ελλάδα. Αν είστε και εσείς ένας από τους επιχειρηματίες που δουλεύουν πάνω σε αυτόν τον τομέα, γνωρίζετε ήδη ότι η ποιότητα είναι αυτή που μετράει περισσότερο απ’ όλα. Η εταιρεία Belle Meat δουλεύει επί χρόνια στην επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος, εφοδιάζοντας καθημερινά πολλές επιχειρήσεις, με 14 τόνους γύρο και σουβλάκι χοιρινό. Διαλέξτε τον γύρο χοιρινό που χρειάζεστε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία. Ο γύρος χοιρινός Belle Meat είναι χειροποίητος, ενισχυμένος με μπαχαρικά και βότανα της ελληνικής γης και κατεψυγμένος. Το μόνο που χρειάζεται όταν έρθει στα χέρια σας είναι ψήσιμο. Ο γύρος χοιρινός κατασκευάζεται από τις πρώτες ύλες της αγοράς, έχοντας πιστοποιηθεί για την ποιότητά του.
Γύρος μεσογειακός
Ο μεσογειακός γύρος είναι μυρωδάτος και γευστικά ικανοποιεί ακόμα και έναν απαιτητικό ουρανίσκο. Αποτελείται εξ ολοκλήρου από πανσέτα και περιέχει λιαστή ντομάτα, θυμάρι και φέτα. Είναι δηλαδή ένας γεμιστός χοιρινός γύρος για λίγους!
Κλασικός γύρος
Από πανσέτα και σπάλα, καλά αλατισμένος και απόλυτα γευστικός!
Special γύρος χοιρινός
Αποτελείται από 100% πανσέτα deli. Άριστη ποιότητα κρέατος που ικανοποιεί όλες τις γεύσεις.
Golden γύρος χοιρινός
Αποτελείται από πανσέτα και μπούτι. Πρόκειται για μία golden γεύση που θα συνδυαστεί τέλεια με λαχανικά, sauce και όποια άλλα υλικά αγαπάτε!
Προψημένος Belle Meat
Γύρος από φρέσκα κομμάτια χοιρινού κρέατος που ψήνεται και κόβεται την ίδια στιγμή. Όταν τον ψήνετε είναι το ίδιο ζουμερός και απολαυστικός σαν να είχε μόλις βγει από τη σχάρα. Μπείτε στην ιστοσελίδα με κρεατοσκευάσματα από την Belle Meat για να βρείτε σε χαμηλές τιμές χονδρικής όλα τα προϊόντα κρέατος που θα αλλάξουν την ποιότητα στο κατάστημα σας και εγγυημένα θα προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες.