Η ανδρική μόδα κάθε χρόνο αλλάζει συνήθως στα μπουφάν, τις μπλούζες, τις ζακέτες εμμένοντας σε σταθερά μοτίβα στα παντελόνια. Γι’ αυτό και εμείς στο παρόν άρθρο σας συμβουλεύουμε ανάλογα με τις τάσεις της μόδας για να βρείτε συνδυασμούς ρούχων επιλέγοντας από ζακέτες και μπλούζες 3GUYS.
Τώρα τον χειμώνα οι στάνταρ επιλογές είναι ταdarkχρώματα, η χοντρή πλέξη στα ρούχα και η σταθερή ποιότητα που ακολουθεί όλες τις συλλογές του brand με urbanαισθητική και θετική ενέργεια σε νεανικά casual και πιο formal κομμάτια που θα σας εντυπωσιάσουν.
Πλεκτές ζακέτες


Τα πλεκτά, τα πουλόβερ οι ανδρικές ζακέτες ολοκληρώνουν το outfit σας τις χειμωνιάτικες μέρες και μπορούν να συνδυαστούν με το τζιν, το chinos παντελόνι ακόμα και με την αθλητική σας φόρμα τον ελεύθερο χρόνο σας. Η ROY GARAGE ανδρική πλεκτή ζακέτα με επένδυση οικολογικής γούνας είναι ένα από τα hottrend της περιόδου που φοριέται για να σας ζεσταίνει συνεχώς στον βαρύ χειμώνα και επιλέγεται σαν απλό jacket όταν η θερμοκρασία το επιτρέψει. Τα ξύλινα κουμπώματα μοντγκόμερι προσδίδουν extra στυλ στο σύνολο.

Μία επίσης streetcasual πρόταση για τους φαν του μαύρου πουλόβερ, με λοξό δέσιμο με κουμπιά που αποτελεί ρούχο κλειδί για όλους τους μοντέρνους άνδρες. Αγοράστε την από εδώ με έκπτωση. Σε στενή γραμμή.
Ανδρικές μακρυμάνικες

Οι ανδρικές μακρυμάνικες μπλούζες είναι η πιο άνετη και εύκολη λύση για να φορέσετε μέσα από τη ζακέτα σας ή το πουλόβερ σας. Η RICHARD LONG χαρακτηρίζεται από την ασυμμετρία και είναι μία τέλεια επιλογή για alldaylook.

Πιο in fashion και trendy, η μακρυμάνικη μπλούζα MICKEY SKULL είναι η καλύτερη πρόταση για ένα ανέμελο στυλ! 100% βαμβακερή.
Για περισσότερες αγορές δείτε όλα τα ανδρικά ρούχα 3GUYS.