Η κρεβατοκάμαρα είναι για τους περισσότερους ο χώρος της ηρεμίας, της χαλάρωσης, του απαραίτητου για την υγεία ύπνου. Αν αποφασίσετε να κάνετε μία ανανέωση σε αυτόν τον χώρο τότε το πρώτο που αλλάζει είναι το κρεβάτι με το στρώμα και έπειτα ακολουθούν κομοδίνα, συρταριέρες, κουρτίνες, χαλιά κ.τ.λ.

Επιλέξαμε από Sofa Company κάποια βασικά έπιπλα που μπορούν να διαμορφώσουν ένα πληρέστατο υπνοδωμάτιο με τα απαραίτητα. Έρευνες λένε ότι ένας φορτωμένος χώρος κρεβατοκάμαρας μπορεί να επηρεάσει μέχρι και την ποιότητα του ύπνου, γι’ αυτό να είστε λιτοί στις επιλογές σας.

Κρεβάτι διπλό

Το διπλό κρεβάτι Cesar με ξύλινες λεπτομέρειες μπορεί να προσδώσει ένα πιο φυσικό σκηνικό στο δωμάτιο. Το κεφαλάρι είναι ψηλό, καταλαμβάνοντας ένα κομμάτι του τοίχου και χρησιμεύοντας για άνετη καθιστή θέση. Από τη μία πλευρά έχει ενσωματωμένο κομοδίνο, κάνοντας το όλο σετ ακόμα πιο χρηστικό και ελκυστικό, όπως όλα τα κρεβάτια της Sofa Company.

Στρώμα διπλό Ecomat

 

Το στρώμα Diamond είναι ένα άνετο και μαλακό στρώμα που σέβεται τις καμπύλες του σώματος σας και αερίζεται πολύ καλά περιμετρικά. Ένα στρώμα 5 αστέρων που μπορείτε να το αγοράσετε μαζί με το κρεβάτι σας από την Sofa Company. Αντιαλλεργικό και αντιβακτηριδιακό, με 1000 ανεξάρτητα ελατήρια. Tα εκπληκτικά στρώματα της Sofa Company!

Κομοδίνο Cesar

Ένα κομοδίνο που θα υποδεχθεί το φωτιστικό και θα αποθηκεύσει προσωπικά αντικείμενα στο συρτάρι του. Τακτοποιήστε τα απαραίτητα πράγματα που θέλετε να έχετε δίπλα σας τις ώρες της ξεκούρασής σας σε αυτό το κομοδίνο.

Στην sofacompany.gr θα βρείτε τα περισσότερα έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε έκπτωση! Επικοινωνήστε με το προσωπικό στο τηλέφωνο 210 984 2350.