Οι  ανακαινίσεις σπιτιών ή ανακαινίσεις καταστημάτων είναι μία υπόθεση δύσκολη, αφού η επίβλεψη του συνεργείου, το budget που φεύγει και η ευθύνη που έχετε είναι επιβαρυντικά στοιχεία για την περίοδο εκείνη. Το μόνο θετικό είναι ότι διαλέγετε εσείς τις πρώτες ύλες, τις υφές και το στυλ των προϊόντων που θα τοποθετηθούν στον χώρο σας και αυτό είναι πολύ ευχάριστη διαδικασία.

Η εταιρεία Marcon μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες ανακαινίσεων έρχεται στον χώρο σας, τον ελέγχει και σας αναλύσει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις προτεινόμενες αλλαγές, συζητώντας πως μπορείτε να πετύχετε και όλα αυτά που εσείς έχετε φανταστεί για τον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο.

Απαραίτητες αλλαγές

Κουφώματα

Δεν νοείται ανακαίνιση χωρίς κουφώματα αλουμινίου. Η θερμομόνωση και η ηχομόμωση που προσφέρουν είναι πλεονεκτήματα που δεν μπορείτε να τα βρείτε σε κανένα άλλο υλικό παρά μόνο στο αλουμίνιο. Ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες μπορείτε να επιλέξετε αν το κούφωμα θα είναι απλό ή πιο πολύπλοκο σε απόχρωση του ξύλου ή της αρεσκείας σας.

Καινούργια ντουλάπια

Η ανανέωση στην κουζίνα ξεκινάει από τα ντουλάπια. Όσο πιο μοντέρνα και ποιοτικά είναι τόσο ο χώρος θα αποπνέει καινούργιο και ξεχωριστό. Επιπλέον η ανακαινισμένη κουζίνα θα σας επιτρέπει μία καθημερινότητα καλύτερη και πρακτικότερη.

Καινούργια πλακάκια στο μπάνιο

Εκτός από καινούργια είδη υγιεινής, μπορείτε να αλλάξετε και τα πλακάκια, ώστε ο χώρος να αλλάξει άρδην και να αναχθεί σε ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο, ευρύχωρο και εύχρηστο.

Τι άλλο θα χρειαστεί; Θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα Marcon και στα τηλέφωνα των πολιτικών μηχανικών!