Θέλετε να κάνετε μία μικρή ανακαίνιση στο σπίτι σας και συγκεκριμένα στο σαλόνι σας; Ακριβώς για αυτόν τον σκοπό, τα έπιπλα AlfaSaloniDesign θα σας προσφέρουν μοναδικές λύσεις ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής που μπορούν να μπουν σε ένα σύγχρονο urban διαμέρισμα αλλά και σε ένα εξοχικό σπίτι.
Η εταιρεία επίπλων έχει έδρα στην Θεσσαλονίκη αλλά διαθέτει τα έπιπλα σε μοναδικές τιμές και προσφορές σε όλη την Ελλάδα.
Παρακάτω μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά από τα πιο δημοφιλή έπιπλα που μπορούν να μπουν και στο δικό σας σπίτι, αποτελώντας ένα από τα πιο λειτουργικά κομμάτια αυτού.

Κάντε τη διαφορά με έναν γωνιακό καναπέ

Ο γωνιακός καναπές έχει την ιδιότητα του ότι χωρία να πιάνει πολύ χώρο, προσφέρει αισθητική και πρακτικές επιλογές διακόσμησης. Αρκεί μόνο να τον συνδυάσετε με ένα coffeetable και θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ που μπορεί να σταθεί στο σαλόνι σας και να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Ο καναπές Ergo αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα σε γωνιακούς καναπέδες, σε έντονο χρώμα με καπιτονέ προσκέφαλο και αναπαυτικά καθίσματα!

Minimal σχεδίαση

Μοναδικό σχέδιο, minimal και λεπτεπίλεπτο που μπορεί να χαρίσει ποιότητα στο σπίτι σας και μοναδικό design. Για εσάς που αγαπάτε το γκρι και το μπεζ και επιλέγετε γήινα χρώματα για τον προσωπικό σας χώρο, ο καναπές ElGreco είναι στη διάθεσή σας από τα έπιπλα AlfaSaloniDesign.

Πολυθρόνα που «χωράει» παντού

Είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες πολυθρόνες σε προσφορά! Η TrendyVibrance, είναι ένα σχέδιο μοναδικό, στο χρώμα του πάγου που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, προσφέροντας μία χαρακτηριστική γωνιά στον χώρο σας.
Θέλετε να δείτε κι άλλα έπιπλα; Απλά μπείτε στο athanasiou.com.gr για να μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.