Δραματική τροπή λαμβάνει η δολοφονία μίας 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η γυναίκα διέμενε με την 15χρονη κόρη της, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τη μέρα εκείνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που είναι ανήλικη εντοπίστηκε στις Σέρρες μαζί με έναν 17χρονο Ρουμάνο, με τον οποίο έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Και οι δύο προσήχθησαν και συνοδευόμενοι από τους αστυνομικούς, επιστρέφουν στην Αθήνα.
Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα διέμενε μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της η οποία ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα με υφάσματα, τη βασάνισαν και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν.  Το σπίτι ήταν άνω κάτω, υπήρχαν ίχνη εκτεταμένης έρευνας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει ίχνη παραβίασης.
Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.
Η 50χρονη μετά την απώλεια του συζύγου της ζούσε με την 15χρονη κόρη της τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί και ανεζητείτο  από τους αστυνομικούς. Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια και στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

(in.gr)