Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν για άλλη μια χρονιά οι γονείς για να αγοράσουν τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους. Από τσάντες και τετράδια μέχρι κασετίνες αλλά και ρούχα για τη γυμναστική, οι γονείς μπορούν να βρούν προϊόντα σε τιμές για όλα τα βαλάντια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, οι μαθητές μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά αυτή την περίοδο οι γονείς επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να γεμίσουν τη σχολική τσάντα, ανάλογα πάντα με τις επιθυμίες των παιδιών και τη δυνατότητα που τους παρέχει το πορτοφόλι τους.
Οι μικροί μαθητές κάνουν πρόβα την καινούρια τους τσάντα και στα καταστήματα μπορούν να βρουν δεκάδες επιλογές για όλα τα βαλάντια. Το ερώτημα προφανές: πόσο βαθιά χρειάζεται να βάλουν οι γονείς το χέρι στην τσέπη; Ενδεικτικά μια τσάντα για μαθητή του Δημοτικού κυμαίνεται από 8 έως 24 ευρώ, ένα τετράδιο 50 φύλλων από 0,50 έως 0,90 ευρώ, μια κασετίνα από 2 έως 13 ευρώ και μια γόμα από 0,30 έως 1,20 ευρώ, αλλά υπάρχουν και πολλές προσφορές σε παλιά μοντέλα τσαντών που είναι φέτος σε πολύ καλύτερες τιμές.

ethnos.gr