Για την τέταρτη κατά σειρά καταγγελία σε βάρος του για βιασμό θα δώσει εξηγήσεις ο κρατούμενος στις φυλακές Τρίπολης Δημήτρης Λιγνάδης.
Τον σκηνοθέτη καταγγέλλει ένας 24χρονος σήμερα άνδρας, ο οποίος αυτοβούλως είχε εμφανιστεί, τον περασμένο Μάρτιο στην ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση. Όπως είχε υποστηρίξει, βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη δύο φορές, πριν από επτά χρόνια. Ο εισαγγελέας έστειλε τη σχετική παραγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Τριπόλεως, για να ληφθούν ανωμοτί εξηγήσεις από τον ηθοποιό.
Στο αρχείο οι καταγγελίες σε βάρος σεναριογράφου
Την ίδια ώρα, στο αρχείο οδεύουν οι καταγγελίες 11 γυναικών κατά σεναριογράφου για αδικήματα γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του.
Δίωξη κατά Φιλιππίδη
Νωρίτερα σήμερα, ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ασκήθηκε σε βάρος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, με αφορμή καταγγελίες τριών γυναικών συναδέλφων του.
Και άλλος ηθοποιός καλείται σε εξηγήσεις
Στο μεταξύ, με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα του βιασμού καλείται σε εξηγήσεις από τον εισαγγελέα και άλλος ηθοποιός.
Ο συγκεκριμένος καταγγέλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα.

naftemporiki.gr