Η Αστυνομία αφήνει ακόμα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο που πέθανε η 17χρονη κοπέλα στο Περιστέρι, ωστόσο, ο ιατροδικαστής που κλήθηκε διαπίστωσε ότι το νεαρό κορίτσι πέθανε από ασφυξία.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, φαίνεται ότι κάποιος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να πάρει ανάσα, ενώ το έκανε με το χέρι του, αφού στο αριστερό μάγουλο του κοριτσιού υπάρχει μια νυχιά.

Την 17χρονη εντόπισαν νεκρή στο δωμάτιό της η μητέρα και η αδελφή της που γύρισαν στο διαμέρισμα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Όταν φώναξαν τη 17χρονη και δεν τους απάντησε, πήγαν στο δωμάτιό της όπου και τη βρήκαν νεκρή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ημίγυμνη, με τη φόρμα της κατεβασμένη, με μώλωπες και ίχνη πάλης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζουν στον εδώ και περίπου πέντε μήνες σύντροφό της ο οποίος έχει πακιστανική καταγωγή και φέρεται να είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. 

Ο σύντροφος της 17χρονης μένει κοντά στο διαμέρισμα της 17χρονης μαζί με άλλους ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν στην αστυνομία ότι χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος μπήκε στο σπίτι, μάζεψε κάποια από τα πράγματά του και έφυγε χωρίς να πει που πηγαίνει. 

naftemporiki.gr