Η Greek Air Cargo αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια την μεταφορά και την μετεγκατάσταση εξοπλισμού από και προς τις περισσότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης και όλου του κόσμου.
Πάντα διατηρεί ανταγωνιστικές τιμές και τηρεί με ακρίβεια τα χρονοδιαγράμματα που θέτει με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η άψογη εξυπηρέτηση που μέχρι τώρα έχει διατηρεί με όλους τους πελάτες και συνεργάτες την έχει φέρει στις πρώτες θέσεις προτίμησης και στους καινούργιους πελάτες.
Αναλαμβάνει μεταφορές εξωτερικού σε οποιοδήποτε φορτίο, είτε πρόκειται για επαγγελματική μεταφορά, είτε για απλή μετακόμιση.
Συσκευασία
Ανάλογα με το είδος του αντικειμένου, η συσκευασία γίνεται με ιδιαίτερα υλικά και σε ειδικά κατασκευασμένα οχήματα ή κοντέινερ. Έτσι, διασφαλίζεται η ακεραιότητα του φορτίου σας.
Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι μεταφοράς
Το τεράστιο δίκτυο ανταποκριτών, μπορεί να προσφέρει ανά πάσα στιγμή θαλάσσια, αεροπορική και οδική μεταφορά με ενισχυμένο στόλο που επιβλέπεται συνεχώς από κάποιον ειδικό.
Οι οδικές μεταφορές είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους μεταφοράς. Οι αναχωρήσεις είναι πολύ συχνές σχεδόν προς όλο τον κόσμο.
Οι θαλάσσιες μεταφορές επίσης είναι άριστα οργανωμένες ώστε να μεταφέρουν φορτία επαγγελματικά, εξυπηρετώντας κάθε επαγγελματία.
Οι αεροπορικές μεταφορές από την άλλη αποτελούν τον ταχύτερο τρόπο για τις μεταφορές εξωτερικού.
Αποθήκευση
Η Greek Air Cargo παράλληλα με τη διαδικασία της μεταφοράς, προσφέρει και ένα ασφαλές περιβάλλον φύλαξης του εξοπλισμού ή του φορτίου για όσο χρειαστεί μέχρι να τοποθετηθεί στον χώρο που έχει συμφωνηθεί.
Αυτό γίνεται με όλους τους κανονισμούς και τηρώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας, σε καλά στεγανούς χώρους ή σε ειδικά διαμορφωμένους για απαιτητικά φορτία.
Αν θέλετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό ή ψάχνετε σταθερό συνεργάτη για τα επαγγελματικά φορτία σας (διεθνείς μεταφορές), μπείτε στην GAC.