Ξεκίνησε σήμερα και πάλι, μετά από τρεισήμισι μήνες διακοπής, η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η δίκη διεξάγεται με μάσκες και τήρηση των αποστάσεων προστασίας, το αίτημα μάλιστα της οικογένειας  του Παύλου Φύσσα και των υπόλοιπων θυμάτων από τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι η καθημερινή διεξαγωγή της, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
«Δεν είναι αθώοι». Ένα λευκό χαρτί, με μία κόκκινη κηλίδα αίματος και διαγραμμένη τη σβάστικα, σήκωσαν η Μάγδα Φύσσα και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου μουσικού στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Με μάσκες η δίκη της Χρυσής Αυγής
Μετά από τρεισήμισι μήνες διακοπής, λόγω των μέτρων που λήφθηκαν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορωνοϊου, η ακροαματική διαδικασία άρχισε και πάλι. Όλοι οι παρευρισκόμενοι στη δικαστική αίθουσα έπρεπε να φορούν μάσκες, ενώ η πρόεδρος ζήτησε την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.
Με αγορεύσεις άρχισε η δίκη
Αυτήν την περίοδο σε εξέλιξη βρίσκονται οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης. Αίτημα της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και των υπόλοιπων θυμάτων από την δράση της Χρυσής Αυγής, η καθημερινή διεξαγωγή της δίκης, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Η δίκη βρίσκεται στην τελική της ευθεία για την έκδοση της ετυμηγορίας των δικαστών, η οποία αναμένεται τέλος του χρόνου.

megatv.com