Για πρώτη φορά από τότε που, 16 μήνες πριν στην Καλλιθέα, δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο και το υπόλοιπο σώμα της μίλησε-εμφανίστηκε σε συνέντευξη μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» στον Alpha.
«Δεν είχα δει την εικόνα μου. Κάθε φορά που έκανα αλλαγές στις γάζες, γυρνούσα από την άλλη. Οι ψυχίατροι με πίεζαν να δω τον εαυτό μου όσο πλησιάζε η έξοδος από το νοσοκομείο» είπε. «Κατάλαβα μόλις είδα τις φωτογραφίες πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο» ανέφερε.
«Θέλω η κατηγορούμενη να έρθει στο δικαστήριο και να πει την αλήθεια» είπε, συμπληρώνοντας πως είχε «ερωτηματικά γιατί να μου κάνει κάποιος αυτή την επίθεση». «Δεν γνωρίζω αν θα παραβρεθεί στο δικαστήριο», αλλά «έχει μία στάση που δε δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει» τόνισε.
«Ήμουν πολλούς μήνες στην απομόνωση, ήταν ένα σοκ να βρεθώ με τόσο κόσμο» ανέφερε για την πρόσφατη πρώτη δημόσια παρουσία της, στο δικαστήριο. «Με σόκαρε, δεν με τρόμαξε το γεγονός αυτό. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι ότι είχα τη διάθεση να μιλήσω. Όφειλα να τοποθετηθώ και το έκανα όταν έληξε η δίκη» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα.

naftemporiki.gr