Δέκα γραμμές Μέσης Τάσης αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα από την προηγηθείσα κακοκαιρία, με βάση την τελευταία ενημέρωση (το απόγευμα της Τετάρτης) από τον ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία του οποίου συνεχίζουν τις εργασίες για επανηλεκτροδότηση.
Ρεύμα δεν έχουν ακόμα τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.
Σύμφωνα με τον Διαχειριστή, σήμερα το πρωί το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν 70.000. Έως αυτή την ώρα έχουν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 45.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητεί την κατανόηση του κοινού και δηλώνει πως θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.
Στην Εύβοια
Στο μεταξύ, μέχρι το βράδυ αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση στις βλάβες παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα οκτώ χωριά της Κεντρικής Εύβοιας που παραμένουν χωρίς ρεύμα ακόμη μέχρι τώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ήδη από τη χθεσινή μέρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τεχνικούς από την ευρύτερη περιοχή εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο μεσαίο κυρίως δίκτυο, με συνέπεια να επιταχυνθεί η αποκατάσταση των βλαβών.
Η αποκατάσταση της επικοινωνίας ολοκληρώθηκε τη χθεσινή μέρα στους βασικούς κεντρικούς άξονες και στο κύριο δημοτικό δίκτυο, ενώ αντίθετα συνεχίστηκε και σήμερα η διάνοιξη δρόμων εντός των οικισμών της ορεινής κεντρικής Εύβοιας.
Με τους δύο νεκρούς να καταγράφονται στην Εύβοια, το νησί μετρά τις πληγές του. Για την αυριανή μέρα έχει ανακοινωθεί ότι τα σχολεία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ