Στο Γ.Ν. Λάρισας ξεκίνησε η μερική ανακαίνιση της Καρδιολογικής Κλινικής, η οποία περιλαμβάνει τον ελαιοχρωματισμό της. Τέτοιου είδους ανακαίνιση στη συγκεκριμένη Κλινική είχε να πραγματοποιηθεί από το 2004.

Η εν λόγω ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε υπό μορφή δωρεάς από την Εταιρεία «Σκαλωσιές ΔΙΑΣ» για τις εργασίες και για τα υλικά ελαιοχρωματισμού, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τους υπό ανακαίνιση χώρους επισκέφθηκαν οι ιδιοκτήτες της δωρήτριας Εταιρείας Άγγελος Βράκας και Φρειδερίκη Βράκα, όπου τους υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, το μέλος του Δ.Σ. κα Αικατερίνη Σακελαρίου, ο ιατρός Καρδιολόγος κ. Ντούλας και η υπεύθυνη νοσηλεύτρια κα Παρασκευή Γεωργούλα.

Ο κ. Βλαχάκης και η κα Σακελαρίου ευχαρίστησαν την οικογένεια Βράκα για την ενίσχυση του Γ.Ν. Λάρισας με αυτή τους την προσφορά, οι οποίοι από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τους ιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής για τις υπηρεσίες τους.

Το Καρδιολογικό Τμήμα έχει συνδράμει αποφασιστικά και αποτέλεσε πολύτιμο αρωγό στο έργο του Νοσοκομείου στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο κος Βλαχάκης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παραληφθεί ιατροτεχνολογικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός για το Καρδιολογικό Τμήμα.