Στην κορυφή ο Βόλος! Με μία εξαιρετική εμφάνιση μέσα τη Ριζούπολη, ο Βόλος κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη με τη Λαμία στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Βόλου έκανε… ό,τι ήθελε απέναντι στον Απόλλωνα και κατάφερε να βάλει το δεύτερο της «τρίποντο» μέσα στο… σακούλι, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Αμπασκάλ, κατάφερε να βρει το γκολ με το… καλημέρα. Σκόρερ ο Φερνάντες με ένα τρομερό τέρμα. Ο Ισπανός μέσος κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο του με τρομερή προσποίηση και αφού εκτέλεσε με το αριστερό, έγραψε το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα, ο Βόλος έφτασε πολύ κοντά και στο δεύτερο του γκολ, ωστόσο το τελείωμα του Φαν Βέερτ κόντραρε και δεν κατέληξε στα δίχτυα Βέρχουλστ. Ο Απόλλωνας ωστόσο άρχισε να ανεβάζει στροφές και έφτασε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά, πολύ κοντά στο γκολ.
Πρώτα με τον Ντάουντα ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και έπειτα με τον Σαλί που σπατάλησε μία εξαιρετική πάσα του Ντεντάκη. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε, με το 0-0 να μένει μέχρι και την ανάπαυλα.
Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Γκολ με το… καλησπέρα, με τον Φαν Βέερτ να κάνει το 2-0 στο 49ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι… καθάρισαν το ματς με τον Μπάρτολο, ο οποίος σημείωσε στο 63′ το 3-0!
Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Απόλλωνας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σέντρα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης έγραψε το 3-1 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να φέρουν τη διαφορά στο ένα γκολ, ωστόσο ο Βόλος κράτησε το 3-1 και έφυγε με το «τρίποντο» από τη Ριζούπολη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα(46′ Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Μπρούνο Άλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου(60′ Ματέι), Παμλίδης(53′ Λα Πάρα), Σαχλί(53′ Τσιλούλης), Ντάουντα(53′ Ιωαννίδης)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αμπρασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο(74′ Άλεξ Σοάρες), Ροσέρο(86′ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες(63′ Νίνης), Φαν Βέερτ.

(in.gr)