Αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα, προκειμένου να ανατρέψουν την αρχική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που τους οδήγησε στην αποβολή από την Basket League, είναι στην Λάρισα.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Θεσσαλικής ομάδας Θόδωρος Ριζούλης, με το νομικό επιτελείο του εξαντλεί κάθε πιθανότητα, προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα.
Μάλιστα, σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του ONSPORTS βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΕΑ οι άνθρωποι της Λάρισας προσκομίζοντας και νέα αναλυτικά στοιχεία που αφορούν την πιστοποίηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ και παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, ότι μπορεί η απόφαση να ανατραπεί.
Η απόφαση της ΕΕΑ την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε παγωμάρα στον χώρο του μπάσκετ και πολύ περισσότερο στη Λάρισα, η οποία όλη την χρονιά ήταν συνεπής σε όλα και λειτουργούσε με την ακρίβεια ελβετικού ρολογιού.
Το θέμα της καταβολής του ποσού του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ σε χρόνο και τρόπο που προβλέπεται από το νόμο ήταν κάτι που εξέτασε η επιτροπή, αλλά επειδή προσκομίστηκαν νέα στοιχεία, φαίνεται ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα και να προχωρήσει σε αναίρεση της αρχικής απόφασης.
Στη Λάρισα άλλωστε και ο πολιτικός κόσμος έχει ξεσηκωθεί, γνωρίζοντας ποιος είναι ο Θόδωρος Ριζούλης, ο οποίος είναι τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του και σύμφωνα με πληροφορίες πολιτικοί της Λάρισας φέρνουν το θέμα στην Βουλή.
Όλα αυτά μαζί δείχνουν αν μη τι άλλο πως υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα και συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα που βρίσκεται πάλι στην πρώτη γραμμή της συζήτησης…

onsports.gr