Άγνωστη λέξη η νίκη για τον Βόλο! Μετά από περίπου 2,5 μήνες και 8 παιχνίδια οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στην κατάκτηση ενός «τριπόντου» κόντρα στη Λαμία, καθώς είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 54ο λεπτό, όμως τελικά έμειναν στον… άσο (2-2).
Ο Φαν Βέερτ έκλεψε την παράσταση για ακόμη μια φορά με τα δύο γκολ που πέτυχε (32′, 54′) και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, όμως δεν μπόρεσε μόνος του να βάλεις τέλος στο αρνητικό σερί της ομάδας του. Για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρήκαν δίχτυα οι Αραμπούλι (57′) και Μπεχαράνο (61′).
Πλέον, ο Βόλος βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ η Λαμία στην 12η θέση με 11 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και μάλιστα «άγγιξαν» το γκολ στο 16ο λεπτό, όταν ο Ελευθεριάδης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με μια κεφαλιά. Έπειτα από 5 λεπτά επείλησε ξανά με ένα σουτ του Νούνες μέσα από την περιοχή, όμως ο Κότνικ του είπε «όχι» εντυπωσιακά.
Οι Θεσσαλοί κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό , με τον Φαν Βέερτ να εκτελεί τον Γκαραβέλη από θέση τετ α τετ. Κάπως έτσι, πήγαν και προηγούμενοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς νωρίς και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από δεύτερο σερί κόρνερ που εκτέλεσε ο Νίνης, ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά και διπλασίασε τόσο τα δικά του γκολ όσο και της ομάδας του. Ωστόσο, η ομάδα της Φθιώτιδας αποδείχτηκε πολύ σκηρή για να πεθάνει…
Συγκεκριμένα, στο 59′ μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ελευθεριάδης από τον Νίνη, ενώ στο 61′ έγερε το ματς στα ίσια, με τον Μπεχαράνο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με μια κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρόμανιτς.
ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46′ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46′ Ταϊρόνε), Ελευθεριάδης (76′ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (86′ Τσούκαλος)
ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Ροσέρο (46′ Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (84′ Γκιουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ, Φαν Βέερτ.

(in.gr)