Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν θα δώσουν μάχη μόνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στη διάρκεια της σημερινής (20/02) κλήρωσης των ημιτελικών το ζευγάρι που ξεχώρισε ήταν αυτό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ενώ στον άλλο θα παίξουν, ΑΕΚ-Αρης.
Στα γραφεία της ΕΠΟ διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (20/02) η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με την κληρωτίδα να βγάζει το μεγάλο ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός,, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στην Τούμπα.
Σε ένα επίσης αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, ΑΕΚ και Άρης θα διεκδικήσουν το ένα «εισιτήριο» για τον τελικό, με το πρώτο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Οι πρώτες αναμετρήσεις της τετράδας θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου, ενώ οι ρεβάνς το διήμερο 22 και 23 Απριλίου. Η ομάδα που επικρατήσει από το ζευγάρι, ΑΕΚ-Αρης, θα είναι γηπεδούχος στον τελικό, ο οποίος δεν είναι δεδομένο πως θα γίνει στο ΟΑΚΑ, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιες θα προκριθούν στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης..
Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει το επικείμενο ματς του πρωταθλήματος, τα δύο για τα playoffs και τα δύο του Κυπέλλου. Από την άλλη,  ΑΕΚ και Άρης θα συναντηθούν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, άλλες τέσσερις φορές (δύο στο Κύπελλο και δύο στα play offs)..

naftemporiki.gr