Ο Βόλος επικράτησε και του Αήττητου Σπάτων 3-1 και κάθε αγωνιστική που περνά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στη Super League.
Πολύ καλή εμφάνιση από τους πρωτοπόρους Βολιώτες στην έδρα τους σε ματς όπου έβαλαν τρία γκολ και είχαν τρία δοκάρια, επικρατώντας 3-1 του Αήττητου Σπάτων. Ο Βόλος μπήκε... φουριόζος στο ματς και στο 8' είχε δοκάρι από φάουλ του Γκαρσία. Στο 10ο λεπτό είχε το πρώτο γκολ μετά από προσπάθεια του Πέντα μέσα στην περιοχή από κάθετη του Πίτου Γκαρσία.
Στο 11ο λεπτό όμως ο Ταμπάκης πρόλαβε τον κίπερ του Βόλου και έκανε το 1-1 μετά από λάθος διώξιμο του Δημόπουλου. Ο Βόλος δεν πτοήθηκε όμως. Στο 25ο λεπτό ο Δημόπουλος βρήκε ωραία τον Ηλιόπουλο στην μεγάλη περιοχή και ήρθε το 2-1.
Αφού οι γηπεδούχοι είχαν στην συνέχεια δοκάρι στο 37' με τον Μάντζη και δοκάρι στο 40' από σουτ του Ηλιόπουλου και στην ίδια φάση ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη που μπλόκαρε ο Κοκκαλάς, στην συνέχεια βρήκε και άλλο γκολ. Στο 70ο λεπτό ήρθε και το 3-1 από τον Λούκας Γκαρσία. Παράλληλα με τη νίκη του Βόλου υπήρχαν και οι γκέλες των Κέρκυρας και Απόλλωνα Λάρισας που ήταν στο... κυνήγι των πρωτοπόρων της Football League.
Οι συνθέσεις:
ΒΟΛΟΣ (Φερνάντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Πέντα (58′ Ν’ Γκουέμ), Λούκας, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος και Μάντζης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46′ Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (58′ Κατσάρας), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76' Κατσέρης) και Βανκεβάι.

ΕΧΑΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο μέτριο παιχνίδι των Τρικάλων οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, μέτρησαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Στεφανάκου, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στους 14 βαθμους και βλέποντας τη Σπάρτη να τους «πιάνει» στον πίνακα. Ο Γκουγκούδης σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες στο β’ μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις οι Αρτινοί λίγο έλειψε να… κλέψουν τη νίκη, με τον Μπαντέ να ολιγωρεί στο τετ α τετ με τον Ταϊρη, αλλά να μη χαρίζει στην ομάδα του δυο παραπάνω πόντους από τους 18 που έχει πλέον.
Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ)
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (84’ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68’ Μπαντέ)

ΓΚΕΛΑΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Δεν κατάφερε ο Απόλλων Λάρισας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρόδοτου εντός έδρας, μένοντας στο 1-1. Το ματς δεν είχε τόσες πολλές φάσεις με τον Λουκάο να κάνει το 1-0 με σουτ μετά από κόρνερ του Πολέτο. Ο Ηρόδοτος ισοφάρισε σε 1-1 πριν τελειώσει το α' μέρος. Στο 39' με πέναλτι του Γιαλούση, το οποίο είχε κερδίσει ο Γκούφα από ανατροπή του Σκούπρα.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Κοντοές, Καρατάσιος, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (58' Γκουντρουμπής), Λίταινας (66′ Μπραμπίγια), Πολέτο, Λουκάο.
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Τουγλής (77′ Παπαγγελής), Αργκιλέσι, Μουκίδης (32′ Μπαρέτας), Νύκταρης, Γκούφας (64′ Αγγελούδης), Ηλιάδης, Σιαλμάς.

gazzeta.gr